Mediakortti

Uniluoto.com on vuonna 2005 perustettu astrologia ja horoskooppisivusto joka pyrkii tarjoamaan monipuolista ja viihteellistä sisältöä eri ikäisille lukijoille eri puolilta Suomea. Verkkopalvelu tavoittaa viikottain satoja kävijöitä ja useita kymmeniä tuhansia sivulatauksia kuukausittain tarjoten tehokkaan ja monipuolisen palvelun käyttäjilleen.

Kävijät koostuvat pääosin 15-65 vuotiaista suomalaisista naisista joita kiinnostavat terveys, henkinen hyvinvointi, viihde, astrologia ja horoskoopit. Sivusto on kohdennettu käyttäjille, joita kiinnostavat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat sekä viihde ja jotka palaavat sivustolle yhä uudelleen.

Verkkopalvelun lisäksi sivusto tarjoaa monipuolisen kontaktipinnan sosiaalisten medioiden kautta joiden yhteydessä verkkopalvelu toimii aktiivisesti. Verkkopalvelu julkaisee säännöllisesti aktiivista sisältöä Facebookin kautta.

Palvelun mediatiedoista, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaa Mainostoimisto Studio Tulimeri. Median yhteystahona haastatteluihin, uutisointiin ja materiaalin toimii Mainostoimisto Studio Tulimeri.

Oletko kiinnostunut yrityksesi palveluiden tai tuotteiden mainostamisesta tällä verkkosivulla? Tarjoamme sinulle hyvät ja monipuoliset mainostilat näiltä verkkosivuilta. Tutustu tarjontaamme ja muihin mainospaikkoihimme tässä palvelussa.

© 2005- Uniluoto.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikenlainen kopionti kielletty. Sivukartta - Mediakortti
Ajanviete

Henkien Talo
Uniluoto
Hyöty

Flunssa.com
Yrtti.com
Paikkakunta.com
Palvelut

Kaaosteoria
Tämä verkkopalvelu on osa Kaaosteoria - verkostoa ja sen virallinen jäsen. Lue lisää tietoa täältä.