Vesimies

PÄIVÄMÄÄRÄT

20.1. – 19.2.

ELEMENTTI

Ilma

PLANEETTA

Uranus

ESITTELY

Vesimies on kiinteä ilman merkki jota Saturnus ja Uranus hallitsevat, Auringon ollessa maanpaossa.
Vesimies symboloi yhteiskuntaa ja veljeyttä ja edustaa ystäviä ja sukulaisia.

Vesimiehen metalli on uraani, kivi tumma ametisti, väri violetti ja viikonpäivä on lauantai.

TEMPERAMENTTI

Vesimies on sangviininen ihminen.

TERVEYS

Vesimiehen merkkiin liitetään nilkat, hermosto ja verenkiertoelimistö ja heillä on taipumusta hermostollisiin ongelmiin, niveltulehduksiin sekä nilkkoihin kohdistuviin murtumiin ja nyrjähdyksiin.

LUONNE

Vesimies on epäitsekäs, herkkä ja antelias henkilö joka on hyvin itsenäinen ja monesti myös hieman kapinallinen. Heitä hallitsevat alitajunnassa piilevät voimat jotka yleensä pistävät heidät toimimaan hyvinkin ristiriitaisesti ja se saa heidät näyttämään omalaatuisilta ja erikoisilta.

Vesimiehen käsityksen mukaan ihan kaikkea maailmassa voi muuttaa, parannella ja käytännöllistää ja hänen kokeilunhalunsa tuntuu pakottavan hänet jatkuvaan kehitystyöhön. Vesimiehet tuntevat pohjatonta uteliaisuutta tieteellisiin asioihin ja he ovat usein niin ajatuksiinsa ja ideoihinsa syventyneitä että monet todellisen elämän ongelmat jäävät heiltä huomaamatta.

Omia ideoitaan vesimiehet toteuttavat harvinaisen sitkeästi ja lopputulos onkin heille kaikkein tärkein asia kaikissa töissään. Tästä syystä Vesimiehiä pidetään usein hieman hajamielisina – he kun tuppaavat unohtamaan kaiken muun töitä tehdessään.

Vesimiehet inhoavat hemmottelua ja kuulustelumaista uteliaisuutta. He ovat tietoisia omasta älykkyydestään ja viihtyvät paremmin miesten kuin naisten seurassa. Virkavallan tai muiden auktoriteettien tahtoon alistuminen on Vesimiehille vaikeaa sillä hän haluaa olla itse johtamassa ja hallitsemassa.

SEURAELÄMÄ

Vesimiehet osaavat olla mainioita seuramiehiä vaikka ovatkin luonnostaan itsenäisiä. He kunnioittavat muiden ihmisten persoonallisuutta ja nauttii suunnattomasti oman älykkyystasonsa seurasta. Vesimiehet liittyvät usein yhdistyksiin ja seuroihin joissa he tuntevat viihtyvänsä ja joidenka aihepiiri häntä kiinnostaa.

Vesimiehen elämässä on monia tärkeitä ihmisiä; sukulaisia ja ystäviä ja on mielellään heidän kanssaan tekemisissä kunhan keskustelut ovat kiinnostavia. Turhaa lörpöttelyä, aikaa tuhlaavia kokouksia ja ”on ilmoja pidellyt”-tyyppisiä keskusteluja Vesimies inhoaa sydämensä pohjasta.

Vesimiehet ovat älykkäitä ja auttavat mielellään toisia. He ovat ihanteellisia työtovereita ja hienotunteisia, herkkiä ystäviä.

TUNNE-ELÄMÄ

Kun Vesimiehen on saanut ystäväkseen, sellaisena hän tulee pysymään läpi elämän ylä- ja alamäkien. Vesimiehet elävät elämäänsä täydellä antaumuksella.

Vesimiehet paneutuvat omiin ja ystäviensä ongelmiin tehokkaasti ja pyrkivät keksimään kaikkia miellyttäviä ratkaisuja ongelmatilanteissa. Vesimiehen itsenäinen luonne ei tee hänestä parasta mahdollista puolisoehdokasta ja vain harvoin Vesimies marssiikin avioliiton satamaan. Vesimiehet ovat miellyttäviä ja ymmärtäväisiä seurustelukumppaneita ja ystäviä mutta he haluavat loppupelissä aina säilyttää itsenäisyytensä ja päätösvaltansa.

AMMATIT

Koska Vesimiehet ovat älykkäitä, he soveltuvat käsittelemään suuriakin tietomääriä. Heistä voi tulla professoreja ja tutkijoita tai keksijöitä ja tuotekehittäjiä.

Vesimiehestä voi tulla myös oivallinen kirjailija sillä he tuovat aina julki uusia ja mullistavia aatteita ja asioita jotka voivat horjuttaa vanhoja käsityksiä ja yhteiskuntarakenteita.

Ihmisten käyttäytyminen kiinnostaa Vesimiestä aina ja hänestä saattaakin tulla psykologi tai psykoanalyytikko. Filosofia ja erilaiset uskontoihin liittyvät asiat kiinnostavat heitä suuresti.

TUNNETTUJA VESIMIEHIÄ

Alvar Aalto, J.L. Runeberg, Charles Darwin, Wolfgang Amadeus Mozart, James Dean, Edouard Manet, John Travolta, James Joyce, Lord Byron, Wayne Gretsky, Ronald Reagan, Virginia Woolf, Paul Newman, Michael Jordan, Norman Rockwell, Charles Dickens, George Burns, Thomas Edison, Abraham Lincoln, Franklin D Roosevelt, Clark Gable, Galileo, Oprah Winfrey, Thomas Edison, Karl Marx.

© 2005- Uniluoto.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikenlainen kopionti kielletty. Sivukartta - Mediakortti