Vaaka

PÄIVÄMÄÄRÄT

23.9. – 23.10.

ELEMENTTI

Ilma

PLANEETTA

Venus

ESITTELY

Vaaka on johtava, ilman merkki joka on Venuksen hallitsema. Saturnus on ylennyksessä ja Aurinko alenemassa.

Vaa’an merkki yhdistetään kaikkeen tasoittavaan ja sitä edustaa rakastaja ja rakastajatar. Vaaka on oikeudenmukaisuuden ja taiteiden merkki.

Vaa’an metalli on kupari, kivi turmaliini ja vaaleanpunainen berylli, värejä on monta; vaaleanpunainen, sininen harmaa sekä vaaleankeltainen ja vedenvihreä ja vaa’an päivä on perjantai.

TEMPERAMENTTI

Vaa’at ovat sangviinisia eli eloisia ihmisiä.

TERVEYS

Vaa’an merkki liitetään munuaisiin ja virtsarakkoon ja heidän vaivojaan ovatkin munuaiskivet, diabetes ja virtsarakontulehdukset.

LUONNE

Vaaka on epävakaa ja etsii koko elämänsä tasapainoa, mistä johtuukin hänen epävarmuutensa ja epäröintinsä ennen kaikkea toimimista. Vaaka on aina liikkeessä ja vaikuttaa usein melko ailahtelevalta ja epävakaalta.

Vaaka haluaa löytää elämäänsä ihannepuolison ja on valmis tämän eteen tekemään mitä tahansa ja muuttumaan millaiseksi tahansa. Vaaka yrittää aina muokkautua sellaiseksi mitä muut hänestä odottavat.

Vaa’an mieliala vaihtelee melko helposti, optimistisesta ja innostuneesta vaa’asta tulee seuraavalla hetkellä alakuiloinen ja epävarma. Vaa’at tarvitsevat kokoajan tukea ja kannustusta ja heidän ystävänsä arvostavat heitä hyvin paljon.

Vaa’at ovat synnynnäisiä taiteilijoita ja he rakastavat kaikkea kaunista.

SEURAELÄMÄ

Vaa’at ovat eläinradan merkeistä seurallisimpia, he kammoavat yksinäisyyttä ja nauttii suuresti muiden ihmisten seurasta. Tasapainoa etsivinä ja hyväntahtoisina ihmisinä vaa’at pyrkivät lopettamaan kaikki erimielisyydet ja väittelyt. Vaaka haluaa miellyttää jokaista ja tämä piirre tekeekin heistä vähän pinnallisia.

Vaaka on suosittu ystäväpiirissään ja hänen leppoisa luonteensa ja iloisuutensa tekee hänestä halutun toverin.

TUNNE-ELÄMÄ

Vaaka on tunneihminen eikä pysty elämään yksin. Vaaka etsii itselleen kumppania, puolisoa, täydentämään omaa persoonaansa. Vaa’at ovat intohimoisia ja osoittavat rakkauttaan hyvin näkyvästi. Miellyttämisenhaluisena ihmisenä vaaka yrittää ymmärtää puolisoaan ja antaa hänelle kaiken minkä vain kykenee antamaan.

Vaaka on miellyttävä elämäntoveri vaikkei tasapainottoman luonteensa takia aina kykenekään olemaan täysin uskollinen.

AMMATIT

Vaa’at työskentelevät yhdistyksissä ja vapaaehtoistyössä, he haluavat auttaa mutta tarvitsevat siihen muiden ihmisten takia – vaa’at ovat tiimityöntekijöitä. Vaa’at etsiytyvät helposti taiteellisiin ammatteihin sekä sellaisiin ammatteihin joissa he voivat auttaa tai helpottaa muiden ihmisten oloa – kampaaja ja hieroja on vaaoille ominaisia ammatteja.

Vaa’at soveltuvat hyvin myös koreografeiksi, tannsin opettajiksi, malleiksi ja kaupan alalle. Myös suunnittelijoina, graafikkoina sekä taidemaalareina ja kirjailijoina vaa’at pärjäävät oikein mallikkaasti.

TUNNETTUJA VAAKOJA

Aleksis Kivi, Oscar Wilde, Dwight D. Eisenhower, Mickey Mantle, Truman Capote, Julie Andrews, George Gershwin, Mahatma Gandhi, F. Scott Fitzgerald, Brigitte Bardot, Barbara Walters, John Lennon, Eugene O’Neill, Susan Sarandon, Christopher Reeve, Will Smith, Bruce Springsteen, Johnny Cochran, Paul Simon, Gwyneth Paltrow, Carrie Fisher, John Coltrane, Nietzsche

© 2005- Uniluoto.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikenlainen kopionti kielletty. Sivukartta - Mediakortti