Skorpioni

PÄIVÄMÄÄRÄT

24.10. – 22.11.

ELEMENTTI

Vesi

PLANEETTA

Pluto

ESITTELY

Skorpioni on kiinteä, veden merkki jota Mars hallitsee Venuksen ollessa maanpaossa ja Kuun ollessa alenemassa.

Luonnossa merkkiä edustaa hajaantumisaika. Skorpioni samaistetaan rämeisiin ja pinnan alla elämää kuhiseviin elottomiin vesiin. Skorpioni symbolisoi rakastajaa ja vakoojaa.

Skorpionin metalli on rauta, kivi almandiitti ja pyrooppi, väri punainen ja viikonpäivä tiistai.

TEMPERAMENTTI

Skorpionit ovat hitaita ihmisiä.

TERVEYS

Skorpioni liitetään sukupuolielimiin ja peräaukkoon ja heidän vaivanaan onkin erilaiset näihin osiin liittyvät tulehdukset ja sukupuolitaudit sekä liikalihavuus.

LUONNE

Skorpionit ovat värikkäitä ihmisiä joidenka ajatusmaailma on tyynen pinnan alla varsin vilkasta ja voimiallista. He ovat päättäväisiä ja toteuttavat aikeensa vaikka harmaan kiven läpi.

Skorpionit ovat tarmokkaita, spontaaneita ja hyökkääviä ja tunteiden osoittamisessa varsin varauksettomia – oli tuo tunne sitten rakkautta tai inhoa. He ovat myös varsin röyhkeitä ja joustamattomia sekä määräileviä ja aggressivisia. Skorpionilla on aina menossa taistelu jotakuta ihmistä, asiaa tai tahoa kohtaan ja he ovat hyvin kostonhimoisia.

Skorpioni ei kuitenkaan ole tyhmä vaan varsin älykäs ja hän on kiinnostunut mytologiasta ja elämän ja kuoleman mysteereistä. Skorpionin yleistieto on varsin kattava.

SEURAELÄMÄ

Skorpioni on aina joko hyökkäys- tai puolustuskannalla ja tämän vuoksi lienee selvää että skorpionin elämä yhteisössä ei ole kovinkaan seesteistä ja tasaista. Teräväkielisenä ja aggressivisena ihmisenä hän on vaarallinen vihollinen joka pystyy ihan mihin tahansa. Ystävänä Skorpioni on uskollinen ja puolustaa perhettään ja ystäviään viimeiseen hengenvetoon saakka.

Koska Skorpioni on älykäs, uhrautuvainen ja määrätietoinen, häntä seurataan usein sokeasti. Hänen uhrautuvaisuutensa voi ajaa hänet taloudellisiin ongelmiin. Skorpionia myö pelätään, hänen aggressiivisuutensa ja piikikkään kielensä vuoksi.

TUNNE-ELÄMÄ

Skorpionit ovat aistillisia ihmisiä jotka nauttivat suuresti ruumiillisista iloista ja jotka eivät saa tarpeekseen kumppaninsa ruumiillisesta kauneudesta. Heidän elämäänsä ja mieltymyksiään säätelee fyysinen vetovoima ja alkukantaisuus – he rakastavat rajusti, raa’asti ja intohimoisesti. He ovatkin täydellisiä rakastajia, rakastaen voimakkaasti ja palavasti sen jälkeen unohtaen asian täysin – siitä huolimatta he ovat uskollisia puolisoilleen.

Jos Skorpioni tulee rakkauselämässään loukatuksi tai pilkatuksi hän kostaa sen hirvittävillä tavoilla.

AMMATIT

Skorpionit ovat yleensä todellä älykkäitä ja heitä kiinnostaa lääketiede ja erityisesti kirurgia. He ovat kiinnostuneita kaikesta fysiikkaan ja kemiaan liittyvästä. Heidän kiinnostuksensa mystiikkaan ja mytologiaan saavat heidät tutkimaan okkultismia ja muinaisia taruja.

Skorpionia saattaa myös kiinnostaa kaikki metalliin liittyvä ja hänestä saattaa tulla asetehtailija, poliisi tai vakooja.

TUNNETTUJA SKORPIONEJA

Herbert Kitchener, Ted Turner, Bill Gates, Theodore Roosevelt, Charles Manson, Billy Graham, Pablo Picasso, Jonas Salk, Martin Luther, Marie Curie, Roseanne, Richard Burton, Price Charles, Hillary Rodham Clinton, Calista Flockhart, George Eliot, Pablo Picasso, kd lang, Leonardo DiCaprio, Jodie Foster, Larry Flynt, Jane Pauley, Dan Rather, Bonnie Raitt, Demi Moore, William Crookes, John Rostand.

© 2005- Uniluoto.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikenlainen kopionti kielletty. Sivukartta - Mediakortti