Kalat

PÄIVÄMÄÄRÄT

20.2. – 20.3.

ELEMENTTI

Vesi

PLANEETTA

Neptunus

ESITTELY

Kalat on veden merkki jota Jupiter ja Neptunus hallitsevat, Venuksen ollessa ylennetty ja Merkuriuksen ollessa maanpaossa.

Kalat liittyy mereen, yksinäisiin paikkoihin, sairaaloihin ja vankiloihin ja tämä merkki symboloi salaperäisyyttä ja hartautta.

Kalojen metalli on palladiun, kivi safiiri, väri on sininen ja viikonpäivä on torstai.

TEMPERAMENTTI

Kalat ovat flegmaattisia ihmisiä.

TERVEYS

Kalat liitetään jalkoihin ja imusuonistoon ja heille ominaisia ovat jalkojen epämuodostumat kuten liikavarpaat ja känsät. Kalat kärsivät herkästi myös henkisistä ongelmista.

LUONNE

Kalat ovat tunteellisia, herkkiä, arkoja ja alttiita vaikutteille eikävätkä he koskaan ole ilkeitä. Kalat ovat hitaita ja herkkätuntoisia. Heidän pelokas ja taipuis aluonteensa altistavat heidät muiden ohjailulle ja heidän elämänsä on suurimmalta osalta unelmointia ja haaveilua.

Kalat eivät pidä päätöksenteosta ja tällaisissa tilanteissa he pyrkivät kiertämään vastuunsa ja pakenemaan tilanteesta. Kalat ovat tasapainottomia, hyväntahtoisia ja heillä on syvällisiä näkemyksiä asiasta kuin asiasta. He piiloutuvat elämän myrskyjä omaan pieneen maailmaansa jossa heiltä ei vaadita mitään.

Kalat eivät sopeudu suurten ja kunnianhimoisten suunnitelmien toetuttajiksi vaan ovat mieluummin taustalla tukijoukoissa. Heidän toimintaansa rajoittaa pelot, apaattisuus ja mielenkiinnon puute.

SEURAELÄMÄ

Kalat ovat vieraanvaraisia, antelijaita ja uskollisia ja he haluavat olla kaikille mieliksi. Kalat eivät koskaan ryhdy riitelemään vaan antavat muiden hallita tilanteita kaikessa rauhassa.

Kalojen luonne rajoittaa joissain määrin heidän seuraelämäänsä mutta missä tahansa Kalat onkin, he tuntevat olonsa mukavaksi. Kalat ovat rauhanrakentajia tilanteissa joissa muilla on erimielisyyksiä.

TUNNE-ELÄMÄ

Osa Kaloista on tunteettomia ja liioitellun arkoja, osa Kaloista kykenee tuntemaan ja antamaan rakkautta. Kaloille pitää aina osoittaa rakkautta ja heitä tulee pitää hyvänä ja helliä sillä kaikenlainen karkeus ja kylmyys järkyttää Kalojen maailmaa ja heidän tasapainoaan.

kaloilla on hyvä mielikuvitus, he ovat runollisia ja miellyttäviä ystävinä ja kumppaneina. Vastakohtaisen luonteen omaavan kumppanin kanssa Kalojen avioliitto tulee olemaan hyvin onnellinen. Samanlaisen puolison kanssa taas avioliitto on pelkkiä purppurapilvien maalailua ja tuhoutuu ennemmin tai myöhemmin mahdottomuuteensa.

AMMATIT

Kaloilla on erinomainen muisti ja kyky sulattaa suuriakin määriä tietoa mutta heiltä puuttuva tarmokkuus ja sinnikkyys estävät heitä käyttämästä hyväkseen älykkyytensä tarjoamia monia mahdollisuuksia.

Kalat ovat parhaimmillaan taiteissa, he pystyvät parhaiten ilmaisemaan itseään runojen, kirjojen ja musiikin kautta. Heitä viehättävät myös mystiikka ja mytologia ja he usein valitsevat uransa jonkin uskonnon parista.

Arkisissa töissä Kalat ovat parhaimmillaan kätilöinä, sairaanhoitajina tai virkamiehinä.

TUNNETTUJA KALOJA

Vainö Tanner, paavi Julius III, Cindy Crawford, George Washington, John Steinbeck, Rudolf Nureyev, Victor Hugo, Frederic Chopin, Michelangelo, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Glen Close, Anais Nin, Elizabeth Barret Browning, Gabriel Garcia Marquez, Ralph Nader, Kurt Cobain, Roger Daltry, Leo XIII ja Pius XII, Paul Deschanel.

© 2005- Uniluoto.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikenlainen kopionti kielletty. Sivukartta - Mediakortti