Kaksoset

PÄIVÄMÄÄRÄT

21.5. – 21.6.

ELEMENTTI

Ilma

PLANEETTA

Merkurius

ESITTELY

Kaksoset on ilman merkki jota Merkurius hallitsee päivisin Jupiterin ollessa maanpaossa. Luonnossa Kaksoset liitetään muutoskausiin ja epävarmuuteen.

Kaksonen on lähetti, veli sekä serkku ja Merkuriuksen – Jumalten Sanansaattajan – tavoin Kaksonen lähtee liikkeelle välittäen sanoman perille ja jatkaa matkaansa eteenpäin.

Kaksosten metalli on elohopea niin kiinteässä kuin juoksevassakin muodossa, kivi on opaali. Kaksosen värejä ovat kaikki muuttuvat värit ja viikonpäivänsä on keskiviikko – Merkuriuksen päivä.

TEMPERAMENTTI

Kaksoset on hermostunut ja vilkasluonteinen.

TERVEYS

Kaksoset liitetään hengityselimistöön ja niinpä tämä osa onkin kaksosella herkkä sairauksille ja ongelmille. Kaksoselle tyypillisä sairauksia ovatkin mm. keuhkoputken tulehdus ja astma.
Myös käsivarret liitetään Kaksosiin – syystä että nekin ovat välittäjinä kuten Kaksosen merkki. Reumatismi ja tapaturmien aiheuttamat loukkaantumiset kohdistuvatkin Kaksosella käsivarsiin.

LUONNE

Kaksonen on aina liikeessä – vilkkaana ja sopeutuvaisena – kuin elohopea. Kaksonen viihtyy hyvin muiden ihmisten joukossa, muodostamassa liittoja, ystävyyssiteitä ja yhdistyksiä jonka jälkeen hän matkaa seuraavan haasteen luokse. Kaksonen on utelias ja avoin sekä mieleltään valpas ja vastaanottava. Kaksonen onkin hyvä soveltamaan erilaisia asioita parhaalla mahdollisella tavalla.

Luova mielikuvitus on kaksosen parhaimpia puolia ja se tekee kaksosen puheesta varsin eloisaa ja vilkasta. Kaksosen jutustelua onkin mielyttävä kuunnella ja koska Kaksonen on tietyllä tavalla kosketuksissa kosmiseen maailmaan ympärillään, hänellä on kaikesta syvällinen ja loppuun saakka ajateltu mielipide.

Kaksoset ovat neuvokkaita ja teräviä ja antavat itsestään varsin kaunopuheisen ja vakuuttavan kuvan. Heitä ajaa aina eteenpäin sisäinen polte, he eivät kauaa viihdy paikoillaan vaan Kaksosten on pakko päästä jatkamaan matkaansa. Kaksosella ei ole pitkäjännitteisyyttä eikä hän kykene pitkäkestoisten tehtävien suorittamiseen.

Kaksosilla on mutkikas ja kaksijakoinen luonne jonka takia hänestä voi saada täysin vastakohtaisia vaikutelmia. Pohjimmiltaan Kaksonen on rehellinen ja vilpitön mutta mukautuvaisuutensa vuoksi hänestä voidaan saada vaikutelma että hän on juonitteleva ja epärehellinen. Kaksosten mielestä totuus onkin totuutta vain nykyhetkellä eikä heillä ole olemassa eilistä, huomista eikä edes nykypäivää – vain tämä hetki.

Kaksonen on humaani ja hänessä on paljon monenlaisia hyviä ominaisuuksia mutta hän on aina tyytymätön lähes kaikkeen.

SEURAELÄMÄ

Kaksonen on synnynnäinen puhuja ja diplomaatti, täynnä älykkäitä päähänäpistoja joihin hän on soveltanut oppimiaan asioita. Minne tahansa Kaksosen tie viekin, hänet otetaan vastaan mielihyvin sillä Kaksosten seurassa ei ole ikävystyneisyyttä ja hän saa tylsimmätkin kestit muuttumaan mielenkiintoisiksi tarinoinnillaan ja erinomaisilla keskustelutaidoillaan.

Kaksosten toiminta on yhtä nopeaa kuin hänen reaktionsakin – se tekee nähestä opportunistin. Hän omaksuu toisten ajatukset ja ehdotukset vaivatta omikseen ja käyttää niitä taitavasti hyväkseen missä tahansa tilanteessa. Kaksosten paikalla ollessa ei kannata puhua asioista jotka haluaa pitää omana tietonaan.

Kaksonen on miellyttävä ystävä ja naapuri mutta ikävä yllä häneen ei voi luottaa hädän hetkellä eikä hänen lupauksensa ole yleensä pitäviä. Kaksosen vaihtelunhalu on voimakas mikä saattaa aiheuttaa hänelle suuriakin tappioita taloudellisesti ja menetyksiä myös ystäväpiireissä.

TUNNE-ELÄMÄ

Kaksnonen on ystävällinen ja mainio kumppani mutta erittäin ailahtelevainen ja ikuinen flirttailija. kaksonen on rakastunut rakkauteen ja etsii ikuisesti itselleen ihannepuolisoa. Kaksonen on usein uskoton eikä hän halua sitoutua vain yhteen ihmiseen.

Kaksosta miellyttää valloitusten ja kokemusten keräily myös ihmissuhteissa ja Kaksosilla onkin usein liittoja jopa samanaikaisesti. Kaksosen etsiessä täydellistä kumppania itselleen monta sydäntä särkyy – ja vain harvoin Kaksonen sitoutuu loppuelämäkseen.

AMMATIT

Kaksoset toteuttavat itseään parhaiten työ- ja opiskelumaailmassa. Heidän kyltymätön tiedonjanonsa ja uteliaisuutensa saavat heidät kiinnostumaan useista eri asioista ja aloista ja heillä on samanaikaisesti monta rautaa tulessa.
Kaksonen vaihtaa usein täysin yllättäen ammattiaan täyttäessään 40-vuotta.

Kaksonen sopii hyvin diplomaatiksi, juhlapuhujiksi tai luottamusmiehiksi loistavien puhelahjojensa vuoksi. Myös toimittajan tai kirjailijan ammatti sopii tälle liukaskieliselle monitaiturille.

Kaksoset eksyvät normaalia useammin artisteiksi, imitaattoreiksi tai käden taitojen pariin. Kaksonen on myös keinottelija ja petkuttaja ja voittaa ihmisen kuin ihmisen luottamuksen sujuvakielisellä rupattelullaan – tämän jälkeen hän väärinkäyttää saavutettua luottamusta ja käyttää häikäilemättömästi hyväkseen tilannetta.

Ketteryytensä, nokkeluutensa ja keinottelutaitojensa ansiosta Kaksoset ovat myös hyviä varkaita.

TUNNETTUJA KAKSOSIA

Paavo Nurmi, Che Guevara, Sandra Bernhardm, Miles Davis, Queen Victoria, Michael J. Fox, Bill Moyers, Alanis Morissette, Clint Eastwood, Joe Namath, Bob Dylan, Bob Hope, Marilyn Monroe, John F. Kennedy, C.E.G. Mannerheim, Jack London, Conan Doyle, Jules Verne.

© 2005- Uniluoto.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikenlainen kopionti kielletty. Sivukartta - Mediakortti